rohda raalte lijdt nederlaag tegen concurrent

Al binnen het kwartier lag de openingstreffer erin voor De Bataven. Rechtsback Jermo Wilsterman passeerde doelman Jens Veldwachter. Even daarvoor moest de Rohda-goalie al handelend optreden op een inzet van Nick Buijl. In de loop van de eerste helft herpakte Rohda zich aardig. Doelpunten leverde het echter niet op, met een 1-0 achterstand zocht de ploeg van trainer Frank Tempelman de kleedkamer op.

Ook na rust deed Rohda niet onder voor de thuisploeg, maar de gelijkmaker bleef uit. In de slotfase namen de Raaltenaren meer risico’s, waarop De Bataven dankbaar profiteerden van de ruimtes. In de 89e minuut besliste Serge de Vries de wedstrijd, hij bepaalde de eindstand op 2-0.

Volgende week, tijdens het carnavalsweekend, komt Rohda Raalte niet in actie. De ploeg kan zich voorbereiden op de belangrijke wedstrijd van zondag 14 februari. Die middag komt MSC, dat op de ranglijst net boven Rohda staat, op bezoek op Sportpark Tijenraan.

Rechterrijtje Hoofdklasse C:
8. MSC 14 – 19
9. Dieze West 15 – 17
10. MSC 13 – 16
11. Rohda 14 – 14
12. Alcides 14 – 10
13. Achilles 14 – 7
14. Rigtersbleek 14 – 6

Aan het einde van het seizoen degraderen de nummers 13 en 14 rechtstreeks. De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.