roald dahls joris in holstohus theater olst

Theatergroep De Kreet staat woensdagmiddag 20 januari in het Holtohus Theater in Olst. Het verhaal van één van de best gelezen kinderenboeken, ‘Joris en de geheimzinnige toverdrank’ van Roald Dahl, wordt gespeeld.

Theater De Kreet heeft het kinderboek van Roald Dahl vertaalt tot een levendige productie. Joris beleeft een spannend avontuur wanneer hij een geheel eigen drankje voor zijn oma gaat maken. Op het toneel staat een ketel waaruit spannende pruttelgeluiden komen.

De vele mysterieuze ingrediënten zorgen ervoor dat het drankje van Joris een toverdrankje wordt. Waarna het fantaseren echt gaat beginnen. Waren de dieren echt zo groot? Was grootmoeder echt zo beginnen te groeien? En had ze echt gegaloppeerd op dat reuzen paard, tussen de koeien en de reuzen kippen? Hoe het met Joris afloopt is te zien tijdens in deze fantasievolle voorstelling.

De voorstelling vindt plaats op woensdag 20 januari om 14:30 uur in het Holstohus Theater in Olst. Kaarten kosten acht euro en zijn te koop via staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus. Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.