rabobank salland blijft sponsor rohda raalte

Met het ondertekenen van de vernieuwde overeenkomst bevestigt de bank de goede samenwerking met Rohda Raalte. Rabobank Salland ondersteunt hiermee het meisjesvoetbal, het G-team en activiteiten die georganiseerd worden door de voetbalvereniging. Bijvoorbeeld het jaarlijkse regionale pupillentoernooi: ‘Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi’. “Een topevenement waar Rabobank Salland zich als sponsor graag aan verbindt.”

De jaarlijkse vriendinnendag van de club wordt hierdoor ook gesteund. Het doel van deze dag is enerzijds meisjes kennis te laten maken met het voetbal en anderzijds om meer kinderen te laten bewegen en sporten. Mede door de bijdrage van de bank kunnen alle meisjes in de omgeving meedoen aan deze dag.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.