raaltese rent met roparunteam run2daynaar rotterdam

Naast Team Lef kent de Roparun dit jaar nog een Sallandse bijdrage. Een aantal oud-Team Lefleden loopt met het Zwolse team Run2Day van Hamburg naar Rotterdam.  Een route van 564 kilometer. “In 2014 heb ik voor het eerst deelgenomen aan de Roparun. Samen met Team Lef heb ik als chauffeur/navigator deelgenomen aan de route Parijs – Rotterdam, een onvergetelijke ervaring”, vertelt Margreeth Rebers uit Raalte.

“Het Roparunvirus had me snel te pakken en ook in 2015 ging ik weer met Team Lef mee op avontuur, wederom vanuit Parijs. Samen met een aantal deelnemers van editie 2014, Mirjam, Emily en Melanie, mijmerden we al een poosje over hoe gaaf het zou zijn om met een team vanuit Hamburg te starten. De afstand is weliswaar ruim 40 kilometer verder, maar vanaf Hardenberg tot zeg maar Apeldoorn ga je door min of meer je  ‘eigen regio’, iets wat ons ontzettend aansprak.”

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. De start is op zaterdag 14 mei en het team hoopt op maandag 16 mei (2e Pinksterdag) na ruim 48 uur non-stop te hebben hardgelopen om te finishen op de Coolsingel in Rotterdam.

Het team
Een Roparun-team bestaat uit acht lopers, die ieder gemiddeld ongeveer 65 kilometer hardlopen. Daarnaast bestaat een team uit een groot aantal mensen met ondersteunende taken, te denken valt aan chauffeurs, verzorgers en cateraars. Een gemiddeld team bestaat uit 25 personen en vanuit Zwolle zijn ze nu bezig met het opzetten van een nieuw enthousiast team. Het team heeft er voor gekozen om te starten vanuit startlocatie Hamburg. Deze route is ruim 40 kilometer langer dan de route vanuit Parijs, maar ze vinden het mooi dat ze met deze route meer in de omgeving van de eigen woonplaatsen komen. Hierdoor is het voor zowel sponsoren als familie mogelijk om het team van nabij te volgen op de route en het avontuur meer met hen mee te beleven. Er zijn mogelijkheden om bij de doorkomst in Almelo (1e pinksterdag ergens tussen 15.00 – 22.00 uur) een sponsormoment te organiseren, het uiteindelijke tijdstip is mede afhankelijk de van start en de daaropvolgende doorkomst tijden. Inmiddels hebben ze een toezegging vanuit de organisatie doorkomst Almelo dat ze dit kunnen en mogen gaan uitwerken.

Voor jouw bedrijf bij uitstek een mogelijkheid om je als sponsor van Team Run2Day Zwolle in de kijker te zetten. Alle deelnemers van het team werken mee op vrijwillige basis en met het geld dat ze inzamelen worden de diverse doelen van de Stichting Roparun ondersteund. Voor een totaal overzicht van de doelen wordt verwezen naar staging2.roparun.nl.

De tegenprestatie
Het team wil jou vragen om te steunen. Wanneer je een bijdrage levert, zal dit vermeld worden op de website van het team en middels de diverse sociale media (Facebook, Twitter) zullen ze, wanneer je dit wilt zal jouw bedrijfslogo door middel van bestickering op de begeleidende busjes vermelden.  

Daarnaast kan jouw naam natuurlijk genoemd worden op de website, Facebook en Twitter. Het sponsorbedrag is minimaal (of ter waarde van) 250 euro. Uiteraard zijn er aanvullende afspraken te maken als het gaat om de tegenprestatie.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.