Home / archiefcentraal / raalter tankstations geld afgetroggeld door oplichters

raalter tankstations geld afgetroggeld door oplichters

Twee Raalter tanstations zijn afgelopen week opgelicht door een drietal met ‘slecht Duits accent’. De BP in Raalte heeft aangifte gedaan, omdat er met een wisseltruc 100 euro is gestolen. De camerabeelden werden vervolgens op Facebook geplaatst. Evelien Roescher van Texaco in Raalte herkende de mannen vervolgens ook. ‘Volgens mij heb ik deze vanmiddag ook gehad!’, reageerde ze op het bericht. Of er ook bij Texaco geld is gestolen, is onbekend.

De mannen rekenden iets kleins af met een biljet van 100 euro. Het wisselgeld wilde hij vervolgens weer omwisselen tegen grotere biljetten. De medewerker achter de balie werd vervolgens afgeleid en betaalde teveel geld terug.

De beelden zijn op Facebook gezet om andere ondernemers alert te maken.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.