raalter tankstations geld afgetroggeld door oplichters

Twee Raalter tanstations zijn afgelopen week opgelicht door een drietal met ‘slecht Duits accent’. De BP in Raalte heeft aangifte gedaan, omdat er met een wisseltruc 100 euro is gestolen. De camerabeelden werden vervolgens op Facebook geplaatst. Evelien Roescher van Texaco in Raalte herkende de mannen vervolgens ook. ‘Volgens mij heb ik deze vanmiddag ook gehad!’, reageerde ze op het bericht. Of er ook bij Texaco geld is gestolen, is onbekend.

De mannen rekenden iets kleins af met een biljet van 100 euro. Het wisselgeld wilde hij vervolgens weer omwisselen tegen grotere biljetten. De medewerker achter de balie werd vervolgens afgeleid en betaalde teveel geld terug.

De beelden zijn op Facebook gezet om andere ondernemers alert te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.