raalte kampt met computerstoring

Bezoekers van het gemeentehuis in Raalte kunnen vrijdagochtend niet goed geholpen worden. De gemeente kampt namelijk met een computerstoring. “Door een computerstoring hebben wij momenteel geen toegang tot belangrijke programma’s die wij gebruiken om u van dienst te kunnen zijn”, laat de gemeente weten.

“Dit betekent dat we u helaas niet van dienst kunnen zijn zoals u van ons gewend bent. Er wordt hard gewerkt aan het oplossen van deze storing. Op dit moment kunnen we nog niks zeggen over de duur. Wij hopen op uw begrip voor dit vervelende probleem.”

 

Update 10:27 uur
De computerstoring is opgelost. “U kunt weer voor alle producten terecht aan onze balies! Dank voor uw begrip.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.