Home / archiefcentraal / raalte gaat weer fietsen weghalen bij stations

raalte gaat weer fietsen weghalen bij stations

De gemeente Raalte verwijdert van maandag 11 tot en met vrijdag 15 januari verkeerd gestalde fietsen. Op de fietsen die niet in de stalling staan, plakt de gemeente een sticker. Staan die fietsen na een paar dagen nog steeds niet juist gestald, dan nemen de medewerkers deze fietsen mee naar de gemeentewerf. Ook fietsen die tijdens de opruimactie fout gestald staan, worden meegenomen.

“Verder letten we op de zogenaamde weesfietsen, oude fietsen met lekke banden, een kapotte ketting of andere gebreken. Deze blijven vaak erg lang in de rekken staan. We markeren deze fietsen met een lintje en als ze er bij de volgende ophaalronde nog staan, verwijderen we deze fietsen ook.”

De meegenomen fietsen kun je bij de gemeentewerf aan de Enkstraat ophalen. Dat kan iedere woensdag tussen 10.00 en 11.00 uur. Ook is het mogelijk om hiervoor een afspraak te maken via telefoon 0572-347799.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.