raalte gaat weer fietsen weghalen bij stations

De gemeente Raalte verwijdert van maandag 11 tot en met vrijdag 15 januari verkeerd gestalde fietsen. Op de fietsen die niet in de stalling staan, plakt de gemeente een sticker. Staan die fietsen na een paar dagen nog steeds niet juist gestald, dan nemen de medewerkers deze fietsen mee naar de gemeentewerf. Ook fietsen die tijdens de opruimactie fout gestald staan, worden meegenomen.

“Verder letten we op de zogenaamde weesfietsen, oude fietsen met lekke banden, een kapotte ketting of andere gebreken. Deze blijven vaak erg lang in de rekken staan. We markeren deze fietsen met een lintje en als ze er bij de volgende ophaalronde nog staan, verwijderen we deze fietsen ook.”

De meegenomen fietsen kun je bij de gemeentewerf aan de Enkstraat ophalen. Dat kan iedere woensdag tussen 10.00 en 11.00 uur. Ook is het mogelijk om hiervoor een afspraak te maken via telefoon 0572-347799.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.