pvv stelt kamervragen over kruispunt bos

De Tweede Kamerfractie van de PVV wil van minister Melanie Schultz van Haegen weten of zij bereid is om met de provincie in gesprek te gaan over een gezamenlijk plan om de aanpak van Kruispunt Bos in Raalte te betalen. De provincie liet woensdagavond weten al 38 miljoen euro bij elkaar te hebben, maar nog 7 tot 12 miljoen euro nodig te hebben van het Rijk.

De minister liet weten dat het Rijk geen geld heeft om bij te dragen aan de aanpak van de weg, terwijl de weg wel eigendom van het Rijk is. De PVV vindt dat de N35 een belangrijke weg is en daarom meer aandacht en ondersteuning van het Rijk moet krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.