pvda stemt in met krediet olst mooier aan de ijssel

“De PvdA Olst-Wijhe stemt van harte in met het krediet voor het topproject Olst, mooier aan de IJssel”, meldt de fractie via Twitter. “Dit met waardering voor alle vrijwillige inzet.”

Het project ‘Olst, mooier aan de IJssel’ is ontstaan uit de, al jarenlange, wens van Olstenaren om de IJsseloever aantrekkelijker te maken en de oversteek op de dijk veiliger te maken. Het is een complex en groot project waar Plaatselijk Belang Olst de regie heeft, de plannen bedenkt, afstemt met bewoners en overlegd met instanties en overheden. De gemeente helpt hier een handje bij.

De gemeente Olst-Wijhe meldde eerder op haar website dat de plannen voor recreëren en wandelen aan de IJssel en een veilige dijkoversteek zijn klaar zijn. Nu komt het erop aan om de plannen verder uit te werken en gefinancierd te krijgen. Verdere plannen zijn onder meer het winkelbestand, de verfraaiing van het centrum, de verkeersveiligheid en het omgekeerd (afval)inzamelen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.