prins ronnie bestiert sukerbietendorp

Prins Ronnie de Eerste (Duteweerd) is heerser van de Sprokkelaars, meldt de carnavalsvereniging zelf om 11 over 11 op haar twitteraccount. Hij volgt Prins 50 cents op. De bekendmaking werd gevierd op de jaarlijske gala-avond in zaal Reimink.

Eerder vandaag was er ook een jeugdprins benoemd, een jeugdprinses eigenlijk: Prinses Frederique Babbelkous (Frederique ten Broeke). De jeugdraden van Vilsteren en Hoonhorst (Prinses Sophie en Suzan) waren daar ook bij aanwezig.

Sprokkelaar van het Jaar
Ieder jaar weer wordt er door de Sprokkelaars de Sprokkelaar van het Jaar verkozen en dit jaar was het de eer aan Gerald Reimink. Gerald werkt al sinds jaar en dag in Residentie Reimink. Een welverdiend en daverend applaus was het gevolg.

De Sprokkelaars mochten dit jaar vier personen huldigen. Koen Heitbrink, Pascal Ogink, Oskar Elders en Koos de Vries waren 11 jaar actief binnen de Carnavalsvereniging en Prins 50 Cents sprak de heren prachtige woorden toe en bedankte hen voor de bewezen diensten.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.