presentatie het nieuwe boekhouden

In samenwerking met Joop van den Enk, Full service Party Planner, houdt Administratie- en Advieskantoor Finovion Raalte op 4 februari een presentatie met als onderwerp ‘Het nieuwe boekhouden – Digitaal van A tot Z’. Tijdens deze presentatie wordt uitgelegd en gedemonstreerd hoe de digitale financiële administratie er in de praktijk uitziet. Ondernemers kunnen beoordelen in hoeverre zij baat hebben bij een verdere digitalisering van hun bedrijfsadministratie.

“Digitalisering is een ontwikkeling die reeds jaren gaande is. Sinds enige tijd is online boekhoudsoftware beschikbaar waarmee daadwerkelijk een stap kan worden gemaakt naar de papierloze financiële administratie. Digitale facturatie, factuurherkenning, online fiatteren en betalen, directe bankkoppeling met de boekhouding en een online archief zijn daarbij sleutelwoorden. Natuurlijk moet dit resulteren in minder tijd kwijt zijn aan de financiële administratie, gekoppeld aan beter en actueler inzicht in de financiële situatie van de onderneming.”

Finovion is een administratiekantoor dat het midden- en kleinbedrijf ondersteunt in alle denkbare financieel-administratieve werkzaamheden. “Gezien de ervaring die inmiddels is opgedaan met het nieuwe boekhouden wil Finovion ondernemers hier graag over informeren.”

De presentatie vindt plaats op donderdag 4 februari van 16:00 tot 18:00 uur aan de Boeierstraat 10 in Raalte. Aanmelden kan via staging2.finovion.nl/presentaties

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.