praat mee over ontwikkelingen op het platteland

‘Boeren hebben met veel verschillende ontwikkelingen te maken. Wat is de impact van deze ontwikkelingen en op welke wijze kan de politiek helpen het leven als boer in Overijssel makkelijker te maken? Naast Kamerlid Geurts spreken ook verschillende bestuurders van agrarische belangenverenigingen tijdens deze avond. Uiteraard is er ook voldoende mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Naast de verschillende sprekers van LTO-Noord, de NVV(varkenssector) en de NVP (pluimveesector) staat de avond vooral in het teken van dialoog. Vanuit de verschillende verenigingen en de politiek wordt de huidige stand van zaken in de Overijsselse agrarische sector besproken. Vanuit de deelnemers hoopt het CDA input te krijgen die de landbouwwoordvoerders de komende tijd kunnen meenemen om wanneer gewenst concreet actie te ondernemen.

De bijeenkomst vindt plaats in Zaal Zwakenberg aan de Schoolstraat 11 in Raalte en start om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via communicatie@overijssel.cda.nl. In verband met catering graag even aanmelden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.