Home / archiefcentraal / ponyclub steffenruiters houdt ermee op

ponyclub steffenruiters houdt ermee op

Landelijke Rijvereniging Sint Steffenruiters uit Raalte bestaat niet meer. De vereniging, die aan de Hagweg in Raalte zat, had te weinig leden om op een verantwoorde manier door te kunnen gaan. Daarom heeft het bestuur besloten de club per 1 januari op te doeken. Alle leden die nog wel wilden rijden, hebben inmiddels een andere club gevonden.

“Het is heel erg jammer”, zegt Paul Schunselaar, voorzitter van de club. “Maar het is helaas niet anders. We hebben nog gekeken naar alternatieven. Maar het was niet meer exploitabel. Al onze leden hebben gelukkig wel een nieuwe club gevonden in de omgeving van Raalte. Ze zitten nu onder andere in Haarle en Lierderholthuis.”

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.