ponyclub steffenruiters houdt ermee op

Landelijke Rijvereniging Sint Steffenruiters uit Raalte bestaat niet meer. De vereniging, die aan de Hagweg in Raalte zat, had te weinig leden om op een verantwoorde manier door te kunnen gaan. Daarom heeft het bestuur besloten de club per 1 januari op te doeken. Alle leden die nog wel wilden rijden, hebben inmiddels een andere club gevonden.

“Het is heel erg jammer”, zegt Paul Schunselaar, voorzitter van de club. “Maar het is helaas niet anders. We hebben nog gekeken naar alternatieven. Maar het was niet meer exploitabel. Al onze leden hebben gelukkig wel een nieuwe club gevonden in de omgeving van Raalte. Ze zitten nu onder andere in Haarle en Lierderholthuis.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.