pec zwolle laat onderuit tegen fc utrecht

In de eerste helft werd het publiek vermaakt. Zwolle-goalie Van der Hart hield zijn ploeg na knappe pogingen van Utrecht de eerste helft op de been. Na rust kreeg PEC via Stef Nijland en Lars Veldwijk grote kansen op de 0-1. Het was echter doelman Robin Ruiter van Utrecht die nu zijn ploeg behoedde voor tegendoelpunten. 

In het laatste kwartier was het meeste fanatisme uit beide ploegen geslopen. Voor Zwolle was het jammer dat Ruud Boymans in het veld kwam namens Utrecht. Hij kopte in de 87e minuut raak na een voorzet van Ayoub. Hopen op een overwinning mocht niet meer voor de Zwollenaren, want Utrecht kreeg nog een grote kans op de 2-0, maar verzuimde te scoren.

Waar PEC dit seizoen nog even de vijfde plek van de Eredivisie bezette, is het nu weggezakt naar plaats 8. Komende woensdag om kwart voor negen speelt PEC de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.