pec zwolle bezorgt supporters een feestje

De eerste goal voor de Zwollenaren viel na twaalf minuten. Nadat Heerenveen twee kansen had kwam de eerste goal van Zwolle van Dirk Marcellis. In de twintigste minuut maakte Bram van Polen de 2-0. Vlak voor rust verbaast Foppe de Haan met twee wissels. Met een 2-0 ruststand gaan de jongens de kleedkamers in.

De tweede helft begint met een goal voor Heerenveen en kort daarop een rode kaart voor Van den Berg. Op de perstribune is onduidelijkheid over de reden van de rode kaart. In de 55e minuut maakt Bram van Polen de 3-1 voor PEC. Ron Jans wisselt Sheraldo Becker voor Kingsley Ehizibue. Later maakt Rick Dekker plaats voor Wouter Marinus. PEC Zwolle staat nog even met tien man, omdat Thomas Lam een bloedneus heeft en behandeld moet worden. Na de 4-1 voor PEC wordt het nog gekker. Juste maakt de 4-2 voor het publiek, maar PEC komt daar nog overheen. Invaller Gustavo Hebling doet alsof hij schiet, maar speelt Nijland aan en die geeft het publiek nog een toegift: 5-2. De wedstrijd wordt nog verlengd met twee minuten, maar het blijft bij 5-2. Als je voor Zwolle bent was deze wedstrijd een feestje.

Matchwinner Van Polen: “De jongens die normaal nooit scoorden, scoorden vanavond wel.”
Bram van Polen: “Ik ben nu de vaste penaltynemer. Deze vond ik te belangrijk om aan Lars over te laten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.