Home / archiefcentraal / pastoor verweij heeft gestolen geld bijna terug

pastoor verweij heeft gestolen geld bijna terug

Pastoor Verweij uit Raalte heeft zijn gestolen geld bijna terug. Op Kerstavond werd er bij de pastoor ingebroken in zijn huis aan de Zwolsestraat in Raalte. Bij de inbraak werd onder andere een envelop met ongeveer 400 euro gestolen. Dat geld was bedoeld voor verschillende goede doelen, dus besloot Raaltenaar Ronny Roelofs een inzameling te starten om de pastoor zijn geld terug te geven.

Donderdag ging Ronny naar de pastoor om hem het goede nieuws te vertellen. In totaal haalde hij 325 euro op. Op zijn Facebookpagina bedankt Ronny, waarschijnlijk ook namens de pastoor, iedereen die een donatie heeft gedaan.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.