oproep aan kunstenaars in en om heino

Vanuit het Dorpshuus Heino wordt zaterdag 4 en zondag 5 juni voor het derde jaar een Kunstweekend gehouden. De kunstroute ‘Kunst in en om Heino’ heeft als doel kunstenaars een podium bieden in een landelijk gastvrije en laagdrempelige omgeving. De organisatie streeft ernaar de diversiteit aan kunstvormen bereikbaar te maken voor zowel kunstliefhebbers als voor het grotere publiek.

In tegenstelling tot voorgaande jaren kan er nu geëxposeerd worden in diverse panden in Heino. Naast beeldende-en schilderkunst is de organisatie ook op zoek naar andere soorten kunst; bijvoorbeeld videokunst en fotografie. Voor 25 euro kan ook jij deelnemen aan dit bruisende kunstweekend.

Als je geïnteresseerd bent en mee wilt exposeren roept de organisatie op om je voor 1 maart te melden bij aanmelden@kunstweekendheino.nl. Ook voor verdere informatie kun je mailen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.