Home / archiefcentraal / op safari met de boswachter in haarle

op safari met de boswachter in haarle

Schminken en vervolgens op zoek gaan naar dieren? Dat kan op zondag 31 januari vanaf informatieschuur De Pas aan de Molenweg 2 in Haarle. Gezinnen met kinderen vanaf vier jaar zijn van 14.00 tot 16.00 uur welkom. Van te voren kun je je aanmelden via www.natuurmonumenten.nl/agenda. De kosten bedragen vier euro voor leden van Natuurmonumenten. Niet-leden betalen zeven euro.

“Kom verkleed als je favoriete dier en laat je schminken voor carnaval. Daarna kun je mee op safari met de boswachter. Misschien kom je jouw favoriete dier wel tegen? Of zou deze in winterslaap zijn? Bij terugkomst knutsel je je eigen dierenmasker voor thuis.”

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.