op safari met de boswachter in haarle

Schminken en vervolgens op zoek gaan naar dieren? Dat kan op zondag 31 januari vanaf informatieschuur De Pas aan de Molenweg 2 in Haarle. Gezinnen met kinderen vanaf vier jaar zijn van 14.00 tot 16.00 uur welkom. Van te voren kun je je aanmelden via staging2.natuurmonumenten.nl/agenda. De kosten bedragen vier euro voor leden van Natuurmonumenten. Niet-leden betalen zeven euro.

“Kom verkleed als je favoriete dier en laat je schminken voor carnaval. Daarna kun je mee op safari met de boswachter. Misschien kom je jouw favoriete dier wel tegen? Of zou deze in winterslaap zijn? Bij terugkomst knutsel je je eigen dierenmasker voor thuis.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.