ongeluk op de n35 nabij kruispunt bos

Op de N35, tussen Raalte en Heino, is woensdagmiddag ter hoogte van Groenrijk (kruispunt Bos) een ongeluk gebeurd. Vermoedelijk zijn drie auto’s op de rijbaan Heino-Raalte achterop elkaar geknald. Door het ongeluk is er een flinke file ontstaan. De extra reistijd bedraagt ongeveer een half uur. Verkeer vanuit Heino rijdt al om via de Knapenveldweg. Bij het ongeluk zou één persoon gewond zijn geraakt. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Ironisch is dat het ongeluk precies op het moment plaatsvond, toen de provincie in Zwolle sprak over kruispunt Bos.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.