Home / archiefcentraal / nijboersbrug broekland maanden dicht

nijboersbrug broekland maanden dicht

De gemeente Raalte start met de werkzaamheden bij de Nijboersbrug in Broekland. Vanaf 1 februari gaat aannemingsbedrijf Dubbink het werkterrein inrichten en starten met de sloop van de huidige brug. Na de sloop volgt de nieuwbouw van de brug en worden de werkzaamheden afgesloten met het aanbrengen van de verharding en bijkomende werkzaamheden.

De verwachting is dat de werkzaamheden begin april zijn afgerond. Wethouder Wout Wagenmans geeft aan blij te zijn met het realiseren van de nieuwe brug; een belangrijke ontwikkeling voor het bedrijventerrein van Broekland. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is de Nijboersbrug afgesloten en is een omleidingsroute ingesteld.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.