nieuwe carnavalssingle voor de hekknsluuters

Carnavalsvereniging De Hekk’nsluuters uit Nieuw-Heeten komt dit jaar met eigen carnavalssingle. Een eigen carnavalssingle, dat was het unieke idee van Prins Dave de eerste. Het lied is gezongen door de 21-jarige zanger Menno Herder. In het achtergrondkoor zitten Adjudant André, President Lyon en Prins Dave I.

Het lied ‘De vrolijke koster’ is door Menno bewerkt met een tekst voor eigen dorp. Op 28 januari worden er tijdens de Euregiotap van Willie Oosterhuis in Enschede beelden gemaakt die gebruikt gaan worden voor de videoclip. Zaterdagavond, tijdens het carnavalsweekend, wordt de single om 23:11 uur officieel gepresenteerd en verschijnt dan ook op social media.

Alle wagenbouwers krijgen voor het carnavalsweekend het bestand, zodat deze op de wagens volop gedraaid kan worden. Het nummer is opgenomen in de studio van Frank van Etten en Willie Oosterhuis.

Fotograaf: William Kemperman 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.