nieuw initiatief kom op de koffie raalte zuid

De inwoners van Raalte-Zuid zijn op dinsdagochtend 19 januari van harte uitgenodigd om op de koffie te komen in het Centraal Hart van woonzorglocatie De Hartkamp aan de Jan van Arkelstraat 15 in Raalte. Aanmelding is niet nodig en het is geheel kosteloos.

Het Centraal Hart is vanaf 19 januari elke dinsdagochtend geopend voor een kop koffie of thee, een praatje of bijvoorbeeld het spelen van een gezelschapsspel.

Tijdens de kerstmarkt van 12 december in en rondom het Centraal Hart van woonzorglocatie De Hartkamp, was er een zeer hoge opkomst van bezoekers. De bewoners van Raalte-Zuid waardeerden het initiatief. “We rekenen erop dat dit initiatief ‘Kom op de koffie’ ook aanspreekt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.