Home / archiefcentraal / nieuw in haarle gerade aus

nieuw in haarle gerade aus

Vuig, energiek, dansbaar, industrieel, en alternatief zijn de woorden die de bezoekers van Gerade Aus! zullen gebruiken wanneer ze de volgende ochtend aan de keukentafel uitleggen waar ze geweest zijn.

Wat is begonnen met het idee om een toffe avond te organiseren met een degelijke muzikale invulling, is uitgegroeid tot een professioneel event met een eigenzinnig concept. Gerade Aus! is een winterevent welke al het donkere, duistere en kille van deze periode omarmt. Naast de “underground sfeer” gaat Gerade Aus! schuil onder een communistische deken waarbij met een dikke knipoog wordt verwezen naar dictatuur, machtsvertoning en andere duistere praktijken.

Het podium van Gerade Aus! wordt betreden door gevestigde namen en opkomende talenten met nationale- en regionale bekendheid. De muzikale invulling van het event kan worden omschreven als alternatieve en dansbare pop/rock & elektro. De line-up van Gerade Aus! bestaat uit Baskerville, Lookapony, The Volcano Boys en Space Jam DJ’s.

Gerade Aus! vindt plaats op 23 januari in Haarle. Meer informatie kun je vinden op www.geradeaus.nl en de sociale kanalen.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.