nieuw heeten wint overtuigend van stevo

Nieuw Heeten heeft gsiteren met 36-30 gewonnen van Stevo. De ploeg van Egon floors had de overwinning had nodig en houd zo aansluiting met de middenmoot en staat het maar drie punten achter op de nummer vier, Nieuw Heeten was duidelijk sterker dan Stevo en drukte dat ook uit in de cijfers. Egon Floors van Niew Heeten beschreef de wedstrijd als volg:

“Wanner je naar de ranglijst kijkt denk je op voorhand dat Nieuw Heeten geen problemen zal krijgen met de puntloze gekkensluiter van de tweede divisie. Wanneer je echter wat beter kijkt zie je dat de ploeg het menigeen moeilijk weet te maken en de laatste tijd de wedstrijden maar nipt verliest. Van onderschatting mocht vanavond dan ook geen enkele sprake zijn om de 2 belangrijke punten in de Belte te houden.

Nieuw Heeten startte als een vuurpijl, speelde met plezier en discipline mede hierdoor stand er na 10 minuten handballen al een 7-3 voorsprong op de borden. Stevo dat het van hard werken moet hebben gooide er een tandje bij en verdedigden als leeuwen die voor hun laatste stukje vlees aan het vechten waren. Langzaam maar zeker kwam de ploeg uit Geesteren beter in de wedstrijd. De wedstrijd ging vanaf de 15e minuut gelijk op waarbij Nieuw Heeten steeds op een voorsprong van 3 doelpunten stond. Vlak voor het rustsignaal leek het er ook op dat deze voorsprong met rust behouden zou worden, gehaast spel gaf de gasten de mogelijkheid om bij het sluiten van de markt de gelijkmaker op de borden te krijgen, een kleine domper op een redelijke eerste helft.

Na rust was het weer de thuisploeg die sterk opende, twee snelle doelpunten herstelden het evenwicht in de Belte en de voorsprong was terug in Nieuw Heetense handen, ditmaal was de ploeg niet van plan om deze weer uit handen te geven. Stevo dat een oplossing zocht in een offensieve dekking, moest tijdens toezien dat Nieuw Heeten hier ook een antwoord op had. Via 4 doelpunten van Else Lamers stond er in de 39e minuut een 23-18 tussenstand op de klok. De ploeg uit Geesteren bleef volharden in de offensieve dekking en speelde Nieuw Heeten op deze manier in de kaart, via goede acties bleven de meiden scoren. Ook in de dekking werd er beter aangepakt en kregen de gasten geen kans meer. Mirjam Lamers die niet onder wilde doen, redde meerdere malen prachtig op 100% kansen en vindt gelijk in de omschakeling een medespeler die de redding omzet in een doelpunt. Als Nieuw Heeten in de 57e minuut de 36-26 aan laat tekenen is de wedstrijd gespeeld en gewonnen en laat men de touwtjes vieren, Stevo mag nog 4 keer scoren waar de thuisploeg probeert de wisselspelers in stelling te brengen hetgeen helaas niet lukte. Hierdoor werd de wedstrijd afgefloten bij een 36-30 stand en blijven de twee belangrijke punten in Nieuw Heeten. Nu gaan de dames eerst Carnaval vieren waarna de wedstrijd tegen Voorwaarts op papier staat”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.