Home / archiefcentraal / niet sporten maar klaverjassen bij sc overwetering

niet sporten maar klaverjassen bij sc overwetering

Klaverjastoernooi Sportclub Overwetering Door de ‘Vrienden van Overwetering’ wordt op zaterdag 23 januari een klaverjastoernooi gehouden. Er worden zes ronden van zestien spellen gespeeld. De inleg bedraagt vijf euro. Het klaverjastoernooi vindt plaats in de kantine van Sportclub Overwetering aan de Koekoeksweg 11b in Olst. Aanvang is om 11.00 uur, aanwezig om 10.30 uur. Opgeven kan telefonisch bij Gerrit Krijt 0570-724407 of via een mail naar gkrijt46@gmail.com.

Lees ook

Midzomerfeest Mariënheem weer de tent in

MARIËNHEEM – De kogel is door de kerk: het is de bedoeling dat het Midzomerfeest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.