netwerken onder het genot van borrels

Bij de Boei10 wordt een netwerkborrel gehouden op donderdag 4 februari van 16.00 tot 19.00 uur. Eens per kwartaal wordt hier onder het genot van een hapje en een drankje een borrel gehouden voor een breed publiek.

In samenwerking met Joop van den Enk en Full Service Party Planner houdt Administratie- en advieskantoor Finovion Raalte een presentatie met als onderwerp ‘Het nieuwe boekhouden – Digitaal van A tot Z’. Tijdens deze presentatie wordt uitgelegd en gedemonstreerd hoe de digitale financiële administratie er in de praktijk uit ziet. Ondernemers kunnen beoordelen in hoeverre zij baat kunnen hebben bij een verdere digitalisering van hun bedrijfsadministratie.

Locatie: Boeierstraat 10, Raalte 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.