Home / archiefcentraal / natuurlijk tekenen teken de natuur

natuurlijk tekenen teken de natuur

Heb je zin om creatief en ontspannen bezig te zijn deze winter? Vroeger veel plezier gehad in tekenen, vorm- en kleurgeven? In zes bijeenkomsten reikt Janny de Jong je diverse tekentechnieken aan waarmee je oefent en vervolgens een eigen ontwerp maakt. Het thema is de natuur in al haar facetten. Je gaat verschillende materialen gebruiken zoals inkt, verf, stift en pastelkrijt. Je hoeft niet te kunnen tekenen. Het is voldoende als je je kunstzinnige kant verder wilt ontwikkelen.

Donderdag 28 januari, 11 en 25 februari, 10 en 24 maart en 7 april van 10.00-12.00 uur zijn de momenten waarop je kunt komen. Het is in het Dalfser Kunstlokaal aan de Julianastraat 22 in Dalfsen. Als je meer informatie wilt over kosten en aanmelden, meldt je dan voor 22 januari bij Janny de Jong via telefoonnummer 06-42576050, e-mail jannydejong@xs4all.nl of kijk op www.deblauweschelp.nl.

Ook ben je op 19 januari, 2 en 16 februari, 1,8 en 22 maart van 10.00-12.00 uur welkom in Kulturhus de Mozaïek aan Kroonplein 58 in Lemelerveld. De kosten zijn €80 inclusief materialen.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Home / archiefcentraal / natuurlijk tekenen teken de natuur

natuurlijk tekenen teken de natuur

Donderdag 28 januari, 11 en 25 februari, 10 en 24 maart en 7 april van 10.00-12.00 uur zijn de momenten waarop je kunt komen. Het is in het Dalfser Kunstlokaal aan de Julianastraat 22 in Dalfsen. Als je meer informatie wilt over kosten en aanmelden, meldt je dan voor 22 januari bij Janny de Jong via telefoonnummer 06-42576050, e-mail jannydejong@xs4all.nl of kijk op www.deblauweschelp.nl.

Ook ben je op 19 januari, 2 en 16 februari, 1,8 en 22 maart van 10.00-12.00 uur welkom in Kulturhus de Mozaïek aan Kroonplein 58 in Lemelerveld. De kosten zijn €80 inclusief materialen.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.