natuurlijk huus in populair npo2 programma

“De familie Kiekebosch woont in een volledig duurzaam huis in het prachige Salland” aldus de makers van het programma. “Ze noemen het een ‘natuurlijk huus’ en er wordt gekookt en gestookt op hout. Toch hebben ze niet ingeleverd op comfort. Hun boodschap is dat duurzaam wonen bijdraagt aan geluk, gezondheid en energiek leven.”

Natuurlijk doen en denken is in ’t Natuurlijk Huus een filosofie die overeenkomt met enerzijds duurzaam en eologisch en aan de andere kant logisch en haalbaar doen en denken. Om wat van die filosofie mee te krijgen kun je (op afspraak) een excursie krijgen in ’t Natuurlijk Huus, er zijn ook ruimtes te huur voor cursussen en vergaderingen. Sinds ’t Leemhuus naast ’t Natuurlijk Huus klaar is, kun jer er nog beter terecht. Lunchen en dineren als onderdeel van de vergadering behoren ook tot de mogelijkheden en in de pauze kun je een prachtige wandeling maken in landgoederensfeer. 

BinnensteBuiten
Het programma trakteert de kijker op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken. BinnensteBuiten toont mensen die vol liefde en op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur of indrukwekkende tuin.

KRO-NCRV BinnensteBuiten wordt maandag tot en met vrijdag uitgezonden op NPO2 van 18.45 tot 19.15 uur. De aflevering met de familie Kiekebosch is te zien op woensdag 20 januari om 18.45 op NPO2.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.