nationaal theaterweekend in holstohus theater olst met maartje and kine

Het derde weekend van januari is het Nationale Theaterweekend. Alle deelnemende theaters verkopen hun voorstellingen voor tien euro op 15,16 en 17 januari. In het Holstohus Theater in Olst staan op 16 januari de muzikale cabaretiers Maartje & Kine.

Na hun opleiding aan het conservatorium en de TU Delft bestormden Maartje en Kine de theaterwereld met hun buitengewoon succesvolle debuutprogramma ‘Vreemd Folk’. Het energieke duo ontving lovende kritieken en toerde met de voorstelling langs meer dan 120 steden. In het Holstohus Theater spelen de dames hun nieuwe voorstelling ‘De Goldberg Machine’ waar muziek en techniek samen komen in een komische show over uitvindingen, dromen en kettingreacties.

Neem een duik in een wereld van wetenschappers en inventieve componisten. Verpakt in de geheel eigen Maartje & Kine stijl: humor, catchy balkanbeats, klassiek met een twist virtuoze folk uit alle werelddelen. Dat op banjo, viool, accordeon, ukelele, balalalaika, trompet, piano, trompet en nog veel meer andere instrumenten. Een voorstelling waarvan de bezoekers zeker 24 uur een glimlach rond de mond houden.   

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 16 januari om 20:15 uur in het Holstohus Theater in Olst. Kaarten kosten 10 euro en zijn te koop via staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus.     

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.