nachtelijke werkzaamheden salland twente tunnel met afsluiting

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de Salland-Twentetunnel (N35). Het onderhoud voor de gehele tunnel duurt van donderdag 21 januari 21.00 uur tot vrijdag 22 januari 05.00 uur. Rijkswaterstaat voert regelmatig standaard onderhoudswerkzaamheden uit aan de tunnel om veiligheid en functionaliteit te garanderen.

De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden en bijstellen van alle systemen. Dit kan zijn het reinigen van de camera’s en het verhelpen van kleine elektrische storingen. De tunnelbuizen Zwolle – Almelo en Almelo – Zwolle worden tegelijk afgesloten.

Tijdens de afsluiting gelden er omleidingen. Rijkswaterstaat verwacht hierbij beperkte hinder. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Omleiding
Het doorgaande verkeer wordt regionaal omgeleid via omleidingsroute U10 vanuit Zwolle en U11 vanuit Almelo. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt (vijf tot tien minuten).

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.