n35 knelpunten bij raalte lobby richting den haag

Terlouw: “We lopen al tijden te steggelen over de problemen rond de N35, maar er zit geen voortgang in doordat we veel te weinig gezamenlijk optrekken richting Den Haag. Daar moet uiteindelijk een groot deel van het geld vandaan komen en dus roepen we de landelijke partijen op om gezamenlijk met D66 de druk op te voeren in Den Haag”.

Van Hofwegen voegt daaraan toe: “Soms moet je de partijbelangen even aan de kant zetten als het gaat om hogere doelen en in het geval van de N35 bij Raalte is het belangrijk om de problemen weer terug op de kaart te krijgen in Den Haag. Daar vinden ze het blijkbaar niet zo belangrijk, maar wij vinden van wel. Het gaat per slot van rekening om veiligheid en leefbaarheid en die is voor iedereen, ongeacht de politieke signatuur belangrijk”.

Inmiddels is de N35 in de Commissie Verkeer en Vervoer van de Provinciale Staten van Overijssel aan de orde geweest en dat heeft geresulteerd in een oproep van Gedeputeerde Boerman om gezamenlijk op te trekken in de lobby richting Den Haag, iets wat D66 van harte steunt. Terlouw en Van Hofwegen zijn blij met deze ontwikkeling en zeggen dat er nu snel iets moet gebeuren en dat het “samen staan we sterker principe” hier zeker zijn vruchten zal afwerpen.

Terlouw en Van Hofwegen hebben binnenkort een afspraak met D66 Tweede Kamerlid Wassila Hachchi om over de N35 te spreken en zij zullen er bij haar op aandringen om samen met andere partijen in de Tweede Kamer de druk op te voeren bij minister Melanie Schultz-van Haegen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.