Home / archiefcentraal / meld je nu aan voor het single dartstoernooi broekland

meld je nu aan voor het single dartstoernooi broekland

De darters kunnen zich weer opgeven voor het ‘Single Dartstoernooi’ op zondag 24 januari 2016. Het toernooi vindt plaats in het Horsthuis in Broekland. Er is ruimte voor 96 spelers. Verdeeld over zestien banen, zullen eerst de poulewedstrijden worden gespeeld. De nummers één en twee plaatsen zich voor de winnaars knock-out ronde. De nummers drie en vier gaan naar de verliezers knock-out. Het toernooi begint om 13.00 uur. Wees wel op tijd, want vorig jaar was het volle bak. Via de mail kun je je opgeven tot en met zaterdag 23 januari. Stuur je naam en woonplaats naar horstdarts@home.nl. Telefonisch aanmelden kan via Dick Valk 0570-531833 tot een half uur voor aanvang.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.