marco borsato naar stoppelhaene

Marco Borsato komt donderdag 25 augustus naar Stöppelhaene voor een anderhalf uur durend optreden! Dat maakte de organisatie van Stöppelhaene zojuist bekend. De ticketvoorverkoop is per direct begonnen. Marco Borsato treedt maar op enkele festivals op. Het is daarom oprecht bijzonder dat hij tijdens het Sallandse Oogstfeest naar Raalte komt. 

Marco Borsato is de eerste artiest die bekend gemaakt is. De komende maanden worden er nog andere artiesten toegevoegd aan de line-up. Tickets zijn momenteel alleen online te koop voor 25 euro (excl. administratiekosten) via staging2.stoppelhaene.nl. De lokale voorverkoopadressen verkopen op dit moment nog geen kaarten. Indien nog beschikbaar zullen er medio juni ook kaarten verkocht worden via de lokale voorverkoopadressen.

Organisatie
“Het is ieder jaar een uitdaging om een goede line-up neer te zetten, die anders is dan voorgaande jaren”, aldus Stöppelhaenevoorzitter Paul Wittenhorst. “Marco Borsato is een rasartiest met een enorme diversiteit aan liedjes. Het is misschien wel de grootste artiest van Nederland! Of je nu een liefhebber bent van Nederlandstalige muziek of niet, Borsato heeft voor veel mensen wel een nummer dat bijzonder aanspreekt. Toen afgelopen jaar tijdens Stöppelhaene de vraag kwam vanuit het management van Marco of we interesse zouden hebben in een optreden van Marco hoefden we er niet lang over na te denken.”

Marco Borsato
Nadat Borsato in 1990 de Soundmixshow won met zijn vertolking van ‘At This Moment’ van Billy Vera, is zijn bekendheid snel gestegen. Het jubileumjaar 2015 waarin Marco 25 jaar in het vak zat, heeft hij gevierd met het nieuwe album ‘Evenwicht’, maar liefst twaalf concerten in de Symphonica in Rosso serie, de aankondiging van de musical SKY en een uitgebreide documentaire die een goed beeld gaf van de afgelopen 25 jaar. Na zijn optredens in de Ziggo Dome aankomende februari, maakt hij in de zomer een kleine tour langs enkele festivals. Borsato: “Ik ken menig theater, concertzaal en stadion van binnen en buiten, maar deze zomer gaan we onder de blote sterrenhemel spelen! Nederland en België heeft vele prachtige festivals en ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn band outdoor op te treden. Het lijkt me een fantastische uitdaging om ook van deze shows een feest te maken en wellicht ook te spelen voor mensen die mij misschien alleen van de radio kennen.”

Line-up
Marco Borsato is de eerste artiest die bekend gemaakt is voor het muziekprogramma op donderdagavond 25 augustus 2016 op ‘t Stöppelveld. De komende maanden worden er nog andere artiesten toegevoegd aan de line-up. Aangezien het muziekprogramma op Stöppelhaene donderdag de afgelopen jaren meerdere malen vroegtijdig uitverkocht is geweest, adviseert de organisatie om tijdig kaarten te kopen als je er graag bij wilt zijn.

Meer informatie op staging2.stoppelhaene.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.