maak een eerste kennismaking met het uitgaansleven

Bij TraXX wordt een tienerdisco voor alle kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool gehouden. De tienerdisco vindt plaats op 22 februari en is een eerste kennismaking met het uitgaansleven. De muziek wordt verzorgd door DJ Lucien en de entree is twee euro.

Vrijdag 29 januari is er van 19.00 tot 21.00 uur een meidenavond voor meisjes uit de groepen 7 en 8 van de basisschool. Een creatieve avond waarbij cupcakes worden versierd en er een daarbij horende etagère wordt gemaakt. De entree is drie euro. Opgeven voor deze avond kan tot en met woensdag 27 januari via irozendal@landstede.nl.

Beide activiteiten vinden plaats in Jongerencentrum TraXX aan de Schapenstraat 3 in Raalte. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0572-363191 of mailen naar bovenstaand emailadres.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.