luttenberg in gesprek met gemeenteraad

Luttenberg heeft een primeur op dinsdag 9 februari. De Raalter gemeenteraad gaat haar kernen in de gemeente bezoeken. In een informele setting gaan de raadsleden, onder leiding van burgemeester Martijn Dadema, in gesprek met inwoners over alles wat leeft en speelt in Luttenberg. Ideeën of wensen inbrengen, alleen luisteren; tijdens deze avond kan het. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 9 februari aanstaande in zaal Spoolder in Luttenberg.

20.00-21.30 uur                      
Welkom door burgemeester Dadema.
Inwoners pitchen in twee minuten plenair hun onderwerp.
Inwoners en raadsleden wisselen van gedachten op basis van de pitch.
Het college geeft een korte reactie op de onderwerpen.
De raad geeft een korte reactie op de onderwerpen.
De sprekers krijgen de gelegenheid voor een reactie.

21.30-22.00 uur                      
De verzamelde onderwerpen worden van een prioriteit voorzien door alle aanwezige Luttenbergers. Aan het eind van de bijeenkomst informeert de voorzitter u over het verdere verloop van het proces ten aanzien van de ingebrachte onderwerpen.

22.00 uur                    
Informele afsluiting met een drankje. 

Opgeven om te spreken
Wil je tijdens deze avond een idee presenteren? Je mag ons het onderwerp alvast laten weten via griffie@raalte.nl. Omschrijf hierbij kort het idee dat je wilt presenteren. Ook op de avond zelf kun je nog doorgeven of je wilt pitchen. 

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffie door te mailen naar griffie@raalte.nl of te bellen naar 0572 347770.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.