logeerhuis salland opent deuren in gastvrij wijhe

Logeerhuis Salland houdt op zaterdag 9 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur een open huis voor iedereen die benieuwd is naar het nieuwe onderkomen van deze -veelbesproken- organisatie. Sinds 1 november is het logeerhuis gehuisvest aan de Hamelweg 8b in Wijhe.

Het Logeerhuis was acht jaar lang gevestigd aan de Enkstraat in Raalte. “Bijzondere ‘klaagactiviteiten’ van een buurman, brachten hier verandering in”, vertelt eigenaar Mia Nijland. “Hoewel de rest van de buurt er anders over dacht, regelde de klager een gemeentelijke procedure die mij deed besluiten om te vertrekken. Alle kinderen gingen mee naar de nieuwe locatie.”

Gemeente Olst-Wijhe bood het Logeerhuis alle gelegenheid om zich hier te vestigen. “Zij zijn blij met de kleinschalige organisatie die logeerplekken biedt aan kinderen en jeugdigen met een indicatie voor kortdurend verblijf. Kinderen die sinds januari 2015 onder de verantwoordelijkheid van gemeenten vallen. Dat zij hiervoor aanspraak kunnen maken op professionals met een kleinschalige en wijkgerichte aanpak, is een aanwinst voor de regio.”

Logeerhuis Salland is al jaren aangesloten bij Kleinschalige Zorg Salland. De dagelijkse leiding is sinds november in handen van mede eigenaar Lilian Nijland, die evenals Mia ook orthopedagoog is en daarmee zorg draagt voor een persoonlijk gericht en kwalitatief goed aanbod. Heb je belangstelling of ben je gewoon geïnteresseerd, kom dan langs op zaterdag 9 januari. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.logeerhuissalland.nl of mail naar info@logeerhuissalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.