lionsclub bezorgt voedselbank raalte 900 pakken koffie

De DE-actie van Lionsclub Raalte in de laatste weken van december heeft ruim 900 pakken Douwe Egbertskoffie voor de Voedselbank Raalte opgeleverd. De koffie wordt binnenkort bij de Voedselbank afgeleverd. 

Net als in 2014 kon iedereen in de laatste dagen van het jaar DE-waardepunten inleveren bij verzameldozen die door de Lionsclub Raalte bij winkels en supermarkten in Raalte, Heino, Lemelerveld en de andere buurtdorpen waren neergezet. In totaal werden 465.750 punten ingeleverd, die afgelopen zaterdag aan Douwe Egberts zijn overgedragen. 

Coördinator van de Lionsactie, Roel Kamping, is tevreden met de opbrengst. “Bij de eerste actie in 2014 werden veel punten ingeleverd die vaak jarenlang in de la waren bewaard. Soms kwamen we punten van decennia oud tegen. Ik dacht dat iedereen bij de vorige actie al z’n punten had ingeleverd, maar er is toch weer het nodige boven tafel, of beter gezegd, uit het laatje gekomen.”

De Raalter actie vormde een onderdeel van actie van Lions Nederland. Die kende een opbrengst van 55 miljoen punten, goed voor in totaal 107.500 pakken koffie voor de lokale voedselbanken.

Foto: Roel Kamping, coördinator van de DE-actie van Lionsclub Raalte, samen met zijn echtgenote Alie druk aan het verzamelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.