Home / archiefcentraal / lions cheque voor stichting leergeld

lions cheque voor stichting leergeld

Voorzitter Jos van den Born en coördinator Emie de Hoog van Stichting Leergeld Salland ontvingen de cheque uit handen van Lions-president Elvira Rouwenhorst-Pont en Jan Kloosterman, coördinator van de wijnactie.

Met een financiële bijdrage biedt Stichting Leergeld kinderen de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten waar ze anders niet aan zouden kunnen meedoen. Van Leergeld krijgen ze een springplank, waardoor ze opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.