lilhill strikt drie topacts

Het Luttenbergse popfestival Lil’Hill begint het nieuwe jaar goed met de bevestiging van drie topacts: St. Tropez, Iguana Death Cult en Breaking Levees. Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 juli.

“Vier gasten die muziek maken in een voormalige gaysauna aan de kanalen van Amsterdam”. Dat vonden we een iets te cryptische omschrijving voor een band die simpelweg kneiterdikke muziek maakt. Tot voor kort stonden zaten alle bandleden van St. Tropez nog in Go Back To The Zoo, maar die band hebben ze achter zich gelaten om in de tourbus van St. Tropez te springen. Het resultaat is sneller,vuiger, harder, viezer, dynamischer… Beter.

Iguana Death Cult rammelt harder dan hard. Maak kennis met vier opgeschoten jongens uit Rotterdam die niets liever doen dan keihard spelen. Psychedelische garagerock die doet denken aan Ty Segall, Thee Oh Sees en The Black Lips on drugs.

Deze jonge Amsterdamse knasterds gaan Lil’Hill moeiteloos aan het rocken en rollen krijgen met hun akelig fijne portie ramble house rock. Hou je vriendin in de gaten, want voor je het weet hebben die cool cats van Breaking Levees ze bedwelmt met hun hitsige rock ’n roll. De eerste zaal waar nog geen massa’s vrouwen (en mannen) heupwiegend en kontschuddend tegen de speakers aan stonden te rijden, moet nog gebouwd worden.

Lil’Hill vindt in 2014 plaats op zaterdag 16 juli tussen pak hem beet 16.00 uur en 02.00 uur. Meer bevestigingen volgen nog. Meer info is te vinden op staging2.lilhill.nl. Het festival is ook actief op Facebook: staging2.facebook.com/lilhillfestival en Twitter: staging2.twitter.com/LilHillFest.

Lil’Hill 2016
Met o.a. St. Tropez, Iguana Death Cult en Breaking Levees
Zaterdag 16 juli 2016
Kaarten: €10 (en alleen aan de dagkassa te verkrijgen)
Aanvang 16.00 uur

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.