lezing groei and bloei nieuwe eenjarige en kuipplanten

Groei & Bloei, afdeling Salland, de lezing ‘Nieuwe eenjarige en kuipplanten’ op dinsdag 16 februari. Met een laptop en beamer worden foto’s over dit thema gepresenteerd. De lezing wordt verzorgd door dhr. Geert Bourgonje uit Raalte. Geert is een bevlogen tuinliefhebber die het fijn vindt om zijn kennis van nieuwe planten te delen middels een lezing. Hij vertelt deze avond over de nieuwste ontwikkeling op dit gebied.

“Het gebruik en sortiment van deze groepering planten is de laatste twintig jaar enorm toegenomen. Ook de vraag naar deze soort planten wordt steeds groter, omdat veelal liefhebbers beperkte ruimte hebben in de hedendaagse woonwijken. Het gebruik kan op verschillende manieren; door bijvoorbeeld deze groep van planten te mixen in vaste planten borders, bloembakken, potten, schalen en hanging baskets. De tuin wordt ook steeds meer gezien als een verlenging van de woonkamer in huis. Het belooft een enorm kleurrijke lezing over diverse soorten die soms nog maar net op de markt zijn. 

Informatie
Tijdens de lezing kunnen ook vragen gesteld worden. Voorafgaand aan de lezing wordt de jaarvergadering van de afdeling gehouden. De aanvang is voor leden om 19.30 uur. Vanaf 19.15 uur zijn de deuren al open. Niet-leden zijn voor de lezing van harte welkom vanaf 20.15 uur. De lezing vindt plaats in het Annahuis aan de Plas 8 in Raalte. Toegang voor leden is gratis. Voor niet leden kost het 3,50 euro per persoon.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.