Home / archiefcentraal / landstede studenten doen fanatiek mee aan fifa school cup

landstede studenten doen fanatiek mee aan fifa school cup

Bij Landstede Raalte en Zwolle hebben zich vier ICT-studenten van de opleiding ‘Applicatieontwikkelaar’ geplaatst voor de finale van de FIFA School Cup. Een spannende strijd is gestreden. Dinsdag deden de studenten uit Zwolle mee en woensdag vond de wedstrijd in Raalte plaats. De FIFA School Cup is een initiatief van InWork en game-vereniging EC-Visualize. 

Voor tips en tricks was er ook een ‘pro-gamer’ aanwezig. Studenten kunnen het tegen hem opnemen. Ook deelt hij zijn tactieken en geeft hij veel tips. In Zwolle was dat Paskie Rokus en in Raalte was Steven van de Vorst erbij. Beide gamers behaalden de afgelopen jaren mooie resultaten. De studenten kregen niet alleen tips over het spel zelf, maar de professionals vertelden ook over Responsible Gaming. Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat je als pro-gamer beter presteert.

FIFA School Cup
Van januari tot en met april reist er een tourbus door heel Nederland om op de mbo-scholen een voorronde te houden. Elke mbo ICT-student in Nederland kan zich voor deze voorronden inschrijven. De beste twee van iedere school gaan regelrecht door naar de finale op 22 mei 2016. De nummers drie en vier spelen op de finaledag nog voor de laatste finaleplek van hun school. Tot nu doen er 22 scholen mee met ruim 400 studenten.

Voor meer informatie kun je kijken op www.fifaschoolcup.nl.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.