landstede raalte gooit haar deuren open

Landstede Salland Raalte gooit haar deuren open voor leerlingen die overwegen hier hun vervolgopleiding te volgen op donderdag 14 januari van 16.00 tot 21.00 uur. De aanpak is dit keer iets anders dan voorheen. De opleidingen zelf presenteren zich in de vertrouwde ‘eigen’ ruimten, maar in de leerlingenkantine staat dit keer tevens een gezellige informatiemarkt waar bezoekers iets kunnen eten en drinken en de eerste informatie kunnen krijgen over de landschappen en enkele bijzondere diensten die Landstede biedt: STERC, Fit for Life, Praktijk Plaza en Internationalisering.

STERC biedt studenten van Landstede Raalte individuele ondersteuning op het gebied van taal, rekenen en studievaardigheden. Fit for Life laat studenten hun ‘life skills’ versterken door projecten op het gebied van cultuur en sport. Via Praktijk Plaza laten echte bedrijven en organisaties de studenten waardevolle praktijkopdrachten vormgeven en uitvoeren, wat de kloof tussen opleiding en bedrijfsleven wegneemt. Internationalisering ten slotte biedt onze studenten een (internationale) verbreding op hun toekomstig beroep, laat hen kennismaken met andere culturen en verbetert hun taalkennis, zowel beroeps-specifiek als algemeen.

Het Open Huis-nieuwe-stijl van Landstede Raalte vindt plaats aan de Zwolsestraat 63a in Raalte.

Landstede
Landstede MBO Beroepsopleidingen biedt vanuit verschillende vestigingen in Zwolle, Harderwijk en Raalte tal van opleidingen aan, zie staging2.landstedembo.nl. Die opleidingen zijn ondergebracht in zogenoemde landschappen. In Raalte zijn de landschappen Gezond & Wel, Groen & Dier, Handel & Commercie, ICT & Technologie, Office & Management, Onderwijs & Opvoeding en Veilig & Beschermd gevestigd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.