kom zelf muziek maken in het hoftheater

Door het hele Hoftheater klinkt op zondag 17 januari muziek. Zowel boven als beneden, in de grote zaal, de foyer, in de vergaderruimtes en zelfs in het halletje. De Muziek-Maak-Middag wordt één groot muzikaal feest en alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Raalte zijn van harte uitgenodigd om een toontje mee te komen blazen of strijken.

Altijd al eens : op een trombone willen blazen, djembé willen spelen, op een cello willen strijken of alle toetsen van een piano willen aanslaan? Het kan op de eerste Muziek-Maak-Middag in de gemeente Raalte. Muziek Netwerk Salland nam het initiatief voor deze middag en organiseert dit muzikale feestje met een hele groep muziekverenigingen, muziekdocenten en muziekscholen.

Tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunnen alle basisschoolleerlingen gratis meedoen aan een muzikale speurtocht en diverse workshops, zoals Kinderen voor Kinderen liedjes zingen, Musical, djembé spelen, muziek maken met een ‘loopstation’, gitaarspelen, strijkersworkshop en nog veel meer.
Daarnaast zijn er veel muzikale optredens, zowel op het grote podium als in een kleine zaal. Veel leerlingen treden op, en ook de grote verenigingen laten van zich horen.

Om een goed overzicht te krijgen van de muzikale mogelijkheden die de gemeente Raalte biedt is er een informatiemarkt. Muziekdocenten, verenigingen en muziekscholen presenteren zich en laten kinderen zien wat zij in de aanbieding hebben. En ergens in het Hoftheater zitten de deelnemers in de muzikale speurtocht verstopt. Als je goed luistert kun je ze vinden!

De Muziek-Maak-Middag is gratis toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de gemeente Raalte, het Rabobank Coöperatiefonds, Muziekhuis Spannenburg en het Muziek Netwerk Salland.

Het volledige programma vind je op staging2.muzieknetwerksalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.