kom genieten van prachtige muziek

De zussen Moniek en Mirjam geven een koffieconcert bij Cultuurboerderij Strunk in Raalte op zondag 31 januari. “Kom genieten van prachtige muziek op panfluit, dwarsfluit en piano in het oude deel van de boerderij.”

Het duo ‘Moniek en Mirjam’ bestaat al ruim twintig jaar uit de twee muzikale zussen Moniek Timmer (piano) en Mirjam de Jong-Timmer (panfluit en dwarsfluit). Samen verlenen ze veelvuldig medewerking aan onder meer concerten, kerkdiensten, cd-opnames, trouw- en rouwdiensten. Het duo heeft een gevarieerd programma te bieden, bestaande uit onder andere religieuze, licht klassieke en moderne muziek. Maar ook melodieën uit verschillende continenten en culturen komen af en toe voorbij.

Moniek en Mirjam leggen hun gevoel, emotie en geloofsbeleving in de muziek die ze maken. Dit, in combinatie met de instrumenten en de muziekkeuze, zorgt voor een intense en serene sfeer. Aanvang is om 11.30. De entree is acht euro; donateurs betalen zeven euro inclusief koffie/thee. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.