Home / archiefcentraal / kleine schaarsberg audio visueel verhuisd per 1 januari

kleine schaarsberg audio visueel verhuisd per 1 januari

Groote Schaarsberg Audio Visueel is per 1 januari verhuisd naar de Tjalkstraat 13e, 8102 HG in Raalte. “Na vijftien jaar vanuit het kantoorgebouw aan de Schoolstraat 16c te hebben gewerkt, hebben wij besloten te gaan verhuizen. Onze nieuwe locatie betreft een jong en modern pand met meer ruimte en mogelijkheden. Op vele aspecten gaan wij erop vooruit en daar zijn we uiteraard zeer verheugd over.” Tevens wensen Leo en René Groote Schaarsberg iedereen alle goeds voor 2016. 

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.