Home / archiefcentraal / klaverjassen doe je in broekland

klaverjassen doe je in broekland

Voor de dertigste keer wordt het Open Broeklands Klaverjas Kampioenschap Individueel gehouden. De organisatie hoopt op zondag 31 januari een groot aantal deelnemers dat zich aan zal melden voor het toernooi. De wedstrijd wordt gehouden in zaal ‘De Hoppe’ en begint om 13.30 uur. De zaal is geopend vanaf 12.30 uur.

De wedstijd gaat over 5 ronden van 16 keer geven. Aanmelden kan tot 21 januari bij café De Hoppe, via telefoonnummer 0570-531226 of per e-mail via info@dehoppe.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon inclusief een kop koffie. Naast de hoofdprijs, een groot vleespakket, is er ook een wisselbeker. Ook zijn er vele andere prijzen te winnen. De prijsuitreiking is direct na afloop van het toernooi. 

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.