kindermeditatie in kulturhus heeten

 

 

“Kinderen zijn vaak onrustig en krijgen door school, computer en televisie veel prikkels op zich af. Kinderen hebben bijna de tijd niet meer om ontspannen en rustig te zijn”, aldus René Kleinherenbrink.“Ik heb al veel meditaties gedaan en zag veel kinderen genieten van de meditaties en er ook volledig in opgaan. Ik zie veel ontspanning en rust op hun gezicht en na de meditatie komt er bij veel kinderen een tevreden gevoel naar boven. Vindt je zoon of dochter het leuk om dit nog een aantal keren te ervaren, om nog meer van rust en ontspanning te genieten geef je dan op via rene@be-aware-now.com of bel 0611498650.” 

Wie                             
René Kleinherenbrink ( staging2.be-aware-now.com )

Waar                           
Kulturhus Heeten 

Wanneer                     
17 en 24 februari en 9 en 16 maart 2016

Hoe laat                      
14.00 tot 15.00 (extra groep van 15.00 tot 16.00), maximaal vijftien kinderen 

Kosten                        
Dertig euro voor vier  middagen

Leeftijd                       
Van groep 3 tot en met groep 8

“Ook wil ik kijken of er animo is voor de leeftijdscategorieën van twaalf tot achttien jaar en van achttien jaar en ouder.  Heb jij interesse om meditatie te gaan volgen geef je dan op dan ga ik kijken of ik een groep kan vormen.”

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.