kinderen genieten erg van muziek

In Olst start eind januari een nieuwe serie baby- en petermuzieklessen. De reeks bestaat uit acht lessen en wordt gegeven op woensdagochtend in het Holtohus. Het is een muziekcursus voor kinderen van acht maanden tot vier jaar met begeleider (moeder, vader, opa, oma, oppas).

“Kinderen genieten erg van muziek. Kijk maar wat er gebeurt als je voor hen zingt of klapt, je krijgt altijd een reactie terug. Bovendien is het leuk om muziek te maken met je kindje en is het een leuke kennismaking met andere baby’s en peuters. Daardoor wordt ook nog de sociale ontwikkeling gestimuleerd. Je leert via de muziek om samen te spelen en om op je beurt te wachten als een ander kindje op bijvoorbeeld een trom aan het slaan is.”

“Er worden liedjes gezongen, gedanst en op instrumenten gespeeld. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei materialen zoals bellenblaas, badeendjes, instrumenten, ballen, noem maar op.”

De startdatum is afhankelijk van het aantal aanmeldingen maar het streven is om eind januari te beginnen.
De kosten zijn vijftig euro voor acht lessen. Voor meer info en opgave kun je contact opnemen met Marije Beijer via 06-36587922, marije.beijer@gmail.com en staging2.marijebeijer.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.