keuring automobilisten in swaenewoerd

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor 20 januari en 17 februari terecht in Verzorgingshuis Swaenewoerd, Zwanenwoerd 1. Schikt de datum je niet, dan zijn er andere mogelijkheden in de regio. 

Voor senioren kost de keuring 35 euro en voor chauffeurs tot 75 jaar met rijbewijs C/D/E is het 50 euro. Voor informatie en een afspraak kun je tijdens kantooruren naar het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: ‪088 23 23 300. Zelf een datum plannen kan via staging2.regelzorg.nl

De keuring is verplicht voor automobilisten die 75 jaar of ouder zijn op het moment dat het rijbewijs moet worden verlengd en voor automobilisten met rijbewijs C/D/E. Soms is een bezoek aan een keuringsarts ook verplicht als de leeftijd van 75 jaar nog niet is bereikt. Of dat voor jou het geval is, kun je nagaan op staging2.keuringscheck.nl

Zo kan worden voorkomen dat pas bij aanvraag van een nieuw rijbewijs blijkt dat een keuring nodig is. En dat lukt dan niet meer op tijd. Ook worden op deze manier onnodige keuringen, met alle kosten van dien, voorkomen. Op de website wordt ook aangegeven welk van de drie keuringsformulieren, de zogenaamde Eigen Verklaring, je nodig hebt. De Eigen Verklaring is verkrijgbaar bij de meesten gemeenten en met DigiD via mijn.cbr.nl (met DigiD).
Ook is het mogelijk Regelzorg te vragen jou een Eigen Verklaring toe te zenden. Voor vragen over het invullen van de Eigen Verklaring kun je contact opnemen met de medisch adviseur van Regelzorg. Verwerking en beoordeling ervan door het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), kan tot drie maanden in beslag nemen. Daarom wordt geadviseerd om ten minste vier maanden voor het verlopen van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.