kerstsamenzang levert flink bedrag op voor samenloop voor hoop

Maar liefst 1.100 euro mocht voorzitter Ed van Houselt van SamenLoop voor Hoop Raalte vorige week in ontvangst nemen. Joop Hinnen overhandigde de flinke cheque namens mannenkoor Salland Vocaal. Het was de opbrengst van de deurcollecte van de zevende Kerstsamenzang in de Pauluskerk in Raalte. De Samenzang op maandag 21 december werd door maar liefst zeshonderd bezoekers bezocht.

Het mannenkoor Salland Vocaal organiseert ieder jaar op 21 december een Kerstsamenzang. Naast Salland Vocaal verlenen diverse koren, muzikale gezelschappen en solisten hieraan hun medewerking.

Voorzitter Ed van Houselt: “We zijn erg blij met deze geweldige bijdrage. Ondanks dat het evenement pas op 28 en 29 mei plaats vindt, merken we dat de “SamenLoop voor Hoop” al enorm leeft onder de Raalter bevolking. SamenLoop voor Hoop is een 24-uurswandelestafette om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.